Μεταφορές, Μετακομίσεις, Αποθηκεύσεις

Επικοινωνήστε 2103253344, 2103317797

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΤΕ;

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε για να έχετε μια επιτυχημένη μετακόμιση!

Η μετακόμιση φαντάζει δύσκολη υπόθεση για τον καθένα μας ειδικά όταν πρόκειται για ένα μεγάλο σπίτι με πολλά έπιπλα και πράγματα. Παρακάτω σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για μια όσο το δυνατόν πιο άνετη, ξεκούραστη και ασφαλή μετακόμιση.

1. Επιλογή κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας

Μεταφορικές υπάρχουν πολλές αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι όλες κατάλληλες! Αυτό συμβαίνει γιατί δεν εξειδικεύονται όλες στις μετακομίσεις σπιτιών και οικιακών ειδών καθώς πολλοί ασχολούνται κυρίως με μεταφορά φαρμάκων, παλετών ή άλλων ειδών.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξετε είναι η μεταφορική εταιρεία να είναι καλά οργανωμένη, να έχει ιδιόκτητα φορτηγά και μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης, καλό είναι, μετά την έρευνα που θα κάνετε, να επιλέξετε κάποιον που σας έχει συστήσει κάποιος γνωστός σας και έχει μείνει ευχαριστημένος από τη δική του μετακόμιση ή τη μεταφορική εκείνη που οι άνθρωποι της με τους οποίους έχετε έρθει σε επαφή σας έχουν εμπνεύσει εμπιστοσύνη, είναι συνεπείς και φαίνονται επαγγελματίες.

2. Αυτοψία και εκτίμηση κόστους

Μετακόμιση από μετακόμιση διαφέρει και επειδή δεν μπορεί να υπάρχει ένα συγκεκριμένο κοστολόγιο οι περισσότερες μεταφορικές έρχονται στον χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση για να δουν τα πράγματα και να σας δώσουν μια ακριβή τιμή. Αυτή η «αυτοψία» γίνεται για να υπολογιστούν τα έξοδα όπως τα υλικά συσκευασίας, ο αριθμός των φορτηγών και των εργατών που χρειάζεται, το αν είναι απαραίτητη και εφικτή η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και άλλοι παράμετροι που παίζουν ρόλο στο κόστος. Έτσι, οι άνθρωποι της μεταφορικής μπορούν, εκτός από το να σας δώσουν μια ακριβή τιμή, να σας ενημερώσουν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες όπως την πλήρη συσκευασία ρούχων, γυαλικών και μικροαντικειμένων και την επανατοποθέτηση τους στο νέο σπίτι καθώς και το αμπαλάζ των επίπλων. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συζητήσετε και να προσαρμόσετε από κοινού τη μετακόμιση στις δικές σας ανάγκες και να σας δώσουν και κάποιες συμβουλές για το πως να ενεργήσετε πριν και μετά τη μετακόμιση για να γίνει όσο πιο εύκολη γίνεται για σας η διαδικασία.

3. Πριν τη μετακόμιση στο νέο σπίτι

Για να μη σας πέσουν όλα μαζί την ώρα της μετακόμισης, θα πρέπει να έχετε καθαρίσει το νέο σας σπίτι ώστε τα έπιπλα να τοποθετούνται κατευθείαν στη θέση τους και να έχετε αποφασίσει που θα τοποθετηθεί το καθένα. Επίσης, αν έχετε πράγματα που ίσως δεν χρειάζεστε πια και σκέφτεστε να τα χαρίσετε ή να τα πετάξετε καλό θα είναι να το έχετε αποφασίσει πριν τη μετακόμιση ώστε να μη τα μεταφέρετε στο νέο σας σπίτι άδικα και δεν έχετε που να τα βάλετε ή σας πιάνουν το χώρο. Γενικά, η μετακόμιση είναι μια καλή ευκαιρία για ξεκαθάρισμα χρήσιμων και άχρηστων πραγμάτων γιατί έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη τους και τα είχαμε αποθηκεύσει σε κάποια αποθήκη ή και πατάρι.

Το νέο σας σπίτι θα πρέπει, επίσης, να είναι απόλυτα βιώσιμο με τις απαραίτητες συνδέσεις να έχουν ήδη κανονιστεί. Οπότε το νερό, το ρεύμα και το τηλέφωνο είναι θέματα που δεν ξεχνάμε να φροντίσουμε.

4. Την ημέρα της μετακόμισης

Όσον αφορά, την ημέρα της μετακόμισης σε περίπτωση που έχετε κανονίσει να μαζέψετε εσείς ρούχα, γυαλικά και μικροαντικείμενα, είναι πολύ σημαντικό να τα έχετε μαζεμένα σε βαλίτσες και κούτες για να μη καθυστερούν οι εργασίες της μεταφορικής. Τέλος, για την αποφυγή παρεξηγήσεων είναι σημαντικό να μην υπάρχουν εκτεθειμένα χρήματα, κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

<
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες