Μεταφορές, Μετακομίσεις, Αποθηκεύσεις

Επικοινωνήστε 2103253344, 2103317797

Ενημέρωση για COVID-19

 

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ COVID-19 & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ

 

    Η εταιρεία μας σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα και για όλο τον κόσμο παραμένει ανοιχτή και εργάζεται στην πρώτη γραμμή, ώστε να συνεχίζεται ομαλά η τροφοδοσία της αγοράς και η παροχή των απαραίτητων για όλους υπηρεσιών. Έχοντας, λοιπόν, πάνω από όλα αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προσαρμόζει τις συνθήκες εργασίας με στόχο την ασφάλεια όλων και την καλύτερη εξυπηρέτηση.

    Για όλους αυτούς τους λόγους μέρος του προσωπικού εργάζεται εξ αποστάσεως από το σπίτι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στον χώρο των γραφείων και των αποθηκών. Επίσης, τηρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα προστασίας στις εξωτερικές εργασίες με την τήρηση των κατάλληλων αποστάσεων και τη χρήση γαντιών μιας χρήσης. Οι χώροι τόσο των γραφείων και των αποθηκών όσο και των φορτηγών αερίζονται και καθαρίζονται τακτικά και υπάρχουν αντισηπτικά gel και οινόπνευμα για την απολύμανση των χεριών και των επιφανειών.

   Ευχόμαστε να βγούμε γρήγορα από όλη αυτή την κατάσταση έχοντας την υγεία μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπευθυνότητα, προσοχή και αισιοδοξία. Καλή δύναμη σε όλους!

 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

<
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες