Μεταφορές, Μετακομίσεις, Αποθηκεύσεις

Επικοινωνήστε 2103253344, 2103317797

Πύργος Αθηνών ΟΤΕ

 

  

   Ένα από τα σημαντικότερα κτίρια της ΟΤΕestate στην Αθήνα, είναι το Υπεραστικό Μέγαρο Αθηνών, με πρόσωπα επί των οδών Πατησίων και 3ης Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα συγκρότημα κτιρίων που, ενώ κτίστηκε σε φάσεις, είναι ενιαίο λειτουργικά. Η ανωδομή του ανέχεται σε 35.600 τ.μ. περίπου, ενώ η συνολική του δόμηση, μαζί με τα υπόγεια σε 42.700 τ.μ. Έχει δομηθεί σε οικόπεδο έκτασης 7.900 τ.μ. περίπου.

    Στην εταιρεία μας, ύστερα από διαγωνισμό, ανατέθηκε η σταδιακή εκκένωση του κτιρίου (ανά τμήματα και υπηρεσίες) με σκοπό την επερχόμενη ανακαίνισή του εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή μεταφορά και επανένταξη του προσωπικού στις νέες τους κτιριακές υποδομές και εργασιακούς χώρους.

    Έπειτα από ενδελεχείς ελέγχους και μελέτες, η Wind Transport και το δυναμικό της ξεκίνησαν τη συσκευασία, τη μεταφορά και την ακριβή επανατοποθέτηση του αρχείου της υπηρεσίας (αποτελούμενο από εκατοντάδες χιλιάδες φακέλους, κλασέρ και χάρτες) ενώ ταυτόχρονα μία δεύτερη ομάδα αποσυναρμολογούσε και μετέφερε τα γραφεία, τα έπιπλα αλλά και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό 1.350 υπάλληλων στις νέες τους θέσεις εργασίας  σε περισσότερες από 10 διαφορετικές τοποθεσίες και υπηρεσίες.

    Σε επόμενη φάση έγινε ο διαχωρισμός των υπολοίπων (περίπου 1.200) θέσεων εργασίας και επίπλων καθώς άλλα θα αποθηκεύονταν και άλλα θα πήγαιναν προς καταστροφή και ανακύκλωση.

    Σε τελευταία φάση το προσωπικό μας άδειασε και καθάρισε όλους τους χώρους, ώστε να μπορέσουν να είναι έτοιμοι προς μελλοντική εκμετάλλευση και για οποιονδήποτε σκοπό από τον όμιλο του ΟΤΕ.

    Η εταιρεία μας, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, εντός 16 ημερών κατάφερε και ολοκλήρωσε τις εργασίες της νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που της είχε δοθεί εξασφαλίζοντας σε όλες τις φάσεις την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του κτιρίου.


 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers

<
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες